Ervaar het nomadische leven!

 

 

 

 

 


2 dagen en 1 nacht in de woestijn

Deze tour start vanaf Mhamid, de “Poort van de woestijn”, en brengt je naar de echte woestijn waar je een traditioneel nomadisch leven zult ervaren. Bent u op rondreis door Marokko? Bezoekt u Marrakech en bent u op zoek naar een mooie excursie in de woestijn? Dan is deze reis naar de Sahara in Marokko echt iets voor u!

Bezoek de Sahara in het voorjaar

Desert Bivouac 3 dagen in de woestijn

Bezoek de Sahara in het voorjaar!

Bent u op reis in Zuid Marokko en op zoek naar excursies in de buurt van het dorpje M’hamid? Kies dan voor deze 3-daagse excursie. U verblijft 3 dagen in de woestijn en u bezoekt onze twee luxe tentenkampen El Mezouaria en Chegaga. Onze staf haalt u op bij ons reisbureau in Mhamid voor een onvergetelijke tocht. Kies voor de woestijn in Marokko.

Verblijf één nacht in ons kamp


Trekking Adventure, Bivouac El Mezouaria

Overnachting in ons Tentenkamp El Mazouaria in de Sahara woestijn! Beleef een nachtje in de woestijn! Een tochtje met de kamelen en genieten van een mooie zonsondergang.

Boek nu Desert Bivouac Nieuwjaar

Boek nu Desert Bivouac Nieuwjaar

Boek nu Desert Bivouac Nieuwjaar

Ontdek nu zelf de Sahara woestijn in Marokko

Start vanuit Marrakech, Ouarzazate, Agadir of Mhamid


Onze woestijntocht begint hier: Als zoon van een karavaanleider groeit Ismail SBAI op in M’Hamid El Ghizlane.  Een kleine dorpsgemeenschap aan het begin van de Sahara woestijn die zich daarna eindeloos verder uitstrekt. Ook de inwoners van M’Hamid hebben allen nomadische voorouders. Samen beschikken ze dan ook over een onschatbare kennis van de woestijn en de duinen.

In 1999 besloot Ismail SBAI zijn eigen reisagentschap op te richten.  Dit om het natuurlijke en culturele patrimonium van het zuidwesten van Marokko in stand te houden.  Maar ook uit verlangen om in de voetsporen van zijn familie te treden, die lange zoutkaravanen doorheen de woestijn begeleidden.


Ontdek nu al onze excursies en klik hier

Tours zoeken

Vind uw droomreis vandaag!
Bezoek de legendarische woestijn!

Met Desert Bivouac

Probeer eens iets totaal anders...

Ga samen met ons op rondreis door Marokko en overnacht in de woestijn als een echte nomade. Mond-tot-mondreclame zorgt voor een stroom avontuurlijke toeristen, allen gefascineerd door én gewonnen voor de immense Sahara woestijn, die zich achter Mhamid El Ghizlane in Zuid Marokko uitstrekt.

Met respect voor de natuur

Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van avontuur met respect voor de natuur en de omgeving? Dan kan je bij Désert Bivouac gevestigd in Mhamid te Marokko, rekenen op een warm onthaal, zowel individueel, in groep als met de familie. U kunt bij ons terecht voor uw overnachting in de woestijn, een kamelentocht of een onvergetelijke ervaring in de Sahara woestijn.

Schitterende plaatsen

Trotse palmbomen in de okerkleurige aarde met veel, heel veel zand, zo moet je Mhamid zien, meteen ook het vertrekpunt voor een 4×4 tour, kamelentocht of andere excursie, rondreis door de woestijn, woestijn trip, het avontuur of het beleven van een droom… Rondreizen door de woestijn van Marokko doet u met Desert Bivouac. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde film locatie Ait Ben Haddou.

Onze Bivouacs in de Sahara woestijn, Marokko

Slapen in de woestijn in Zuid Marokko? Op woestijn excursie vanuit Marrakech? Onze excursies zijn prima in te passen tijdens uw vakantie in Marokko. Als u de woestijn eens zelf wil ervaren dan verzorgen wij graag uw dagtocht. Dit kan voor één overnachting, of voor meerdaagse trips.  Bezoek onze woestijnkampen in Mhamid EL Ghizlane in het zuiden van Marokko, ze zijn goed georganiseerd en zullen uw verwachtingen meer dan waarmaken als het om comfort en veiligheid gaat. Avontuurlijk rondreizen in Marokko, bezoek steden, beroemde film locaties zoals Ait ben Haddou, dorpjes of overnachten in de woestijn. Genieten van de immense en schitterende natuur, de cultuur van de nomaden of een rondreis door de Sahara woestijn. Kies voor een excursie, woestijntocht, kamelentocht, kamelensafari of een meerdaagse rondreis per 4×4. Stel zelf uw reis samen of kies voor één van onze aanbiedingen.

Desert Bivouac Marokko

Point GPS Bivouac Mhamid : N29°51 399 W 5°45 191

M’HAMID – BIVOUAC EL MEZOUARIA

Photo Desert Bivouac

Desert Bivouac Marokko

Point GPS Bivouac Chegaga : N29°49 692 w 006°11 969

BIVOUAC CHEGAGA

Photo Desert Bivouac