Woestijnkampen

Desert Camp Camp el Mezouaria

Point GPS Bivouac Mhamid : N29°51 399 W 5°45 191

M’HAMID – BIVOUAC EL MEZOUARIA

Woestijnkampen: Op 7 km van het dorp M’Hamid El Ghizlane begint de Sahara woestijn en daar bevindt zich Bivouac M’Hamid. Het is een comfortabel bivouac met meer dan 20 tenten, met buitendouches en toiletten, helemaal conform de verwachtingen op het vlak van comfort en veiligheid, prachtig gelegen om hier uw woestijntocht, rondreis, trekking of kameletocht te beginnen. Een overnachting in de woestijn is dan ook zeker een aanrader !! Bij Desert Bivouac staan we voor Fun rond het kampvuur en maken we er iedere avond een feestje van.

Je proeft er de overheerlijke Marokkaanse keuken, ter plaatse klaargemaakt met zuivere bio-ingrediënten, zoals couscous , harira of een heerlijke tajine met kip en groente.
Of je nu onder de blote sterrenhemel overnacht of in de tent, het worden onvergetelijke nachten.

 

Twijfel dus niet langer…boek lokaal bij Desert Bivouac
Verblijf van 1 nacht in kamp El Mezouaria op 7 km van het dorp M’Hamid.

Stel zelf uw reis samen:

Voor meer informatie: info@desertbivouac.com

Call / Whatsapp: +212 (0) 6 708 421 16

Photo Desert Bivouac
Book now

Desert Bivouac Chegaga Dunes

Point GPS Bivouac Chegaga : N29°49.681 w 006°11.958

BIVOUAC CHEGAGA

Woestijnkampen: Op 60 km van het dorp M’Hamid El Ghizlane ligt ons luxe desert camp bivouac Chegaga. We hebben 3 dagen nodig te voet of we gaan op kamelentocht om het bivouac te bereiken. Met onze 4×4 Jeeps duurt de tocht 2 uur. We zien ondertussen de Sahara woestijn in al zijn pracht. Het bivouac bevindt zich aan de voet van de duinen van Chegaga, de meest uitgestrekte duinen van Marokko, op 300 meter hoogte. Er zijn  10 traditioneel gemaakte tenten, gemaakt door de nomaden uit geiten- of dromedarisvellen en een mengeling van wol, verstevigd door een houten geraamte. Elke tent is uitgerust voor 2 tot 4 personen en biedt een maximum aan comfort.

Op de grond ligt een dik tapijt en er zijn comfortabele bedden. Schone dekens en lakens worden u ter beschikking gesteld. Er zijn 4 douches en 4 toiletten en er is warm water door middel van zonnepanelen, die 220 V leveren voor het opladen van batterijen, voor telefoons en verlichting.

Desert Bivouac biedt diverse sportieve excursies aan op deze locatie, zoals de mogelijkheid tot sandboarding op de hoge zandduinen !!!!

Desert Bivouac Sandboarding Fun Sahara

Een overnachting in onze bivouac Chegaga 60 km van M’hamid

Stel zelf uw reis samen:

Voor meer informatie: info@desertbivouac.com

Call / Whatsapp: +212 (0) 6 708 421 16

Photo Desert Bivouac
Book now